Juristikerhon fuksisitsit

Kalenteri
Juristikerho
Päivä
13.10.2017 19:00 - 23:59
Omistaja
virkailija
Url
https://www.facebook.com/events/123408958318403

Kuvaus

Hämäläis-Osakunnan Juristikerho järjestää perjantaina 13.10.2017 sitsit eli akateemisen pöytäjuhlan Hämäläis-Osakunnan Osakuntabaarissa klo 19.00. Nämä fuksisitsit ovat perinteisesti olleet Juristikerhon suosituimpia sitsejä! Sitsit on tarkoitettu erityisesti fukseille, mutta kaikki Juristikerhosta, sitseistä tai fukseista kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita. Sitsit ovat kaikille avoimet, joten sinun ei tarvitse olla (vielä) osakunnan jäsen osallistuaksesi. 

Sitseillä syödään, juodaan, lauletaan akateemisia pöytälauluja ja pidetään hauskaa. Fuksisitseillä uusille opiskelijoille kerrotaan tarkemmin sitsitavoista, joten tämä on loistava tilaisuus tutustua osakunnan sitsikulttuuriin. Sitsien päätyttyä juhlijoita odottavat railakkaat jatkot osakunnan ylemmissä kerroksissa. Jatkoilla on mm. tanssilattia, eikä kenenkään tarvitse lähteä kotiin pöytäjuhlan päätyttyä. Juristikerhon fuksisitseillä ei ole virallista pukukoodia, mutta puku ja pikkumusta ovat perinteisesti olleet illan tyypillisimpiä asuja. 

Sitsien hinta on fukseille 10 euroa ja muille 14 euroa (alkoholiton menu kuitenkin 12 euroa). Taloudenhoitajamme lähettää ilmoittautuneille myöhemmin maksuohjeet sähköpostitse.

Ilmoittautuminen sitseille alkaa kerhon pizzaillassa 12.9., ja lisäksi pizzailtaan osallistuvien fuksien kesken arvotaan ilmainen paikka sitseille! Pizzaillan jälkeen ilmoittautuminen jatkuu nettilomakkeella osoitteessa http://hamis.nettilomake.fi/form/4943

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova eikä siitä lähetetä erillistä vahvistusviestiä, ainoastaan maksuohjeet lähetetään myöhemmin. Ilmoittautuminen päättyy sitsien tullessa täyteen tai viimeistään 8.10. 

Sama vielä tiivistetysti:
- Juristikerhon fuksisitsit pe 13.10. klo 19.00
- Hämäläis-Osakunnan Osakuntabaarissa (Urho Kekkosen katu 4-6 D)
- Hinta 14/12 euroa, fukseille 10 euroa, maksuohjeet ilmoittautuneille myöhemmin
- Ilmoittautuminen pizzaillassa 12.9., jonka jälkeen nettilomakkeella (http://hamis.nettilomake.fi/form/4943) 8.10. asti.
- Sitsien jälkeen jatkot osakunnalla

Tervetuloa sitseille!